Individuele vioollessen en duolessen

Beleef plezier en geniet!
Plezier beleven in het spelen en genieten van de muziek die je zelf maakt, dat is de essentie. De viool is daar een prachtig instrument of je nu houdt van klassiek, wereldmuziek, improviseren, popmuziek of jazz. En vioolspelen kun je leren!

Beginnen met vioolles
Of je nu vijf bent of al volwassen , vioolspelen kun je leren. De lessen beginnen met het ontdekken van het instrument, je leert de basistechnieken en een goede ontspannen speelhouding. Dit gebeurt op een speelse manier. Het speelplezier staat voorop!

Het ontwikkelen van gehoor, bewegingen, concentratieboog gevoel voor toonvorming en expressie en het lezen van bladmuziek komt aan bod. Zo werk je steeds verder aan speeltechniek, muzikale ontwikkeling maar ook aan kennis en studeer-aanpak!

Verschillende speelstijlen
Nadat er aan de basis is gewerkt kun je kiezen uit verschillende speelstijlen en bepaal je zelf welke muziekstijlen je uit wilt diepen. Misschien wil je de muziek van je lievelingspopgroep leren spelen, of wil je ierse folk of zigeunermuziek leren spelen. Je kunt natuurlijk ook in de klassieke muziek duiken en leren samenspelen met andere muzikanten.

Ook voor gevorderde violisten zijn er vele lesmogelijkheden, o.a. workshops improvisatie voor strijkinstrumenten.

Naast de individuele lessen zijn er diverse gelegenheden om samen te spelen. Dit kan tijdens duo-lessen, in voorbereiding op voorspeeldagen en tijdens projecten.Klassiek pop improvisatie wereldmuziek

 

vioolles in zutphen en warnsveld

 

Kwintencirkel-intervallen-293x300

Contact

Nynke Glazema
Breegraven 14 Warnsveld
0575-517777